Ribes bedste bil klargøring

Afrensning af tjære

Afrensning af tjære, salt  og flyverust er et must for bilens overlevelse. Ved regelmæssigt at fjerne disse faktorer bevarer du bedre værdien på din bil

Salt

At få bilen afrenset for salt efter en isende vinter er uhyre vigtig. Salten er vigtig for sikkerheden på vejene men ødelægger bilen, da den har en korroderende effekt på metal som fx bremsedele og andre sliddele. Desværre ser øjet ikke alt. Salten kan også ophobe sig i din bils skærmkasser, dørfalser og falser til både motorrum og bagagerum.

 

  • Afrensning af tjære
  • Afrensning af tjære

Afrensning af tjære og flyverust

Tjære

Også tjærepletter bør fjernes både af æstetiske hensyn og endvidere af bevaringsmæssige hensyn. De små pletter er fedtede og forsvinder ikke i almindelig vask. Desværre tiltrækker de både støv og småsten på grund af deres overflade. Vi fjerner dem, så der ikke opstår ridser i lakken på grund af tjærepletter.

Flyverust 
Dette fænomen er et andet problem, der egenlig kan komme fra din egen bil eller dine medtrafikantenters. Flyverust opstår især når du bremser, hvor små varme metalstykkes sendes ud i æteren. Flyverust viser sig som små brune pletter på din lak og bør fjernes, så der ikke opstår rust.