Ribes bedste bil klargøring

Lugtsanering

Dufter din bil – eller lugter din bil af et og andet udefinerbart!  Intet er værre. Intet ødelægger køreturen som en dårlig lugt!

Pludselig kan der komme en mærkelig stram lugt i bilen. Uden man præcist kan definere, hvor den kommer fra. Med en lugtsanering kan du få styr på problemet. 

Til tider er det også nødvendigt med en omgang rens af sæder. Men som regel er det tilstrækkeligt med lugtsanering.

Lad ikke lugten ødelægge din hverdag. Er du tvunget til at tilbringe mange timer i bilen hver dag på grund af arbejde, er det næsten livsnødvendigt at slippe af med en dårlig lugt. Men pas på. det skal gøres korrekt første gang eller kan du døje med lugten ……

 

  • Bilrengøring
  • Rens af sæder  - lugtsanering
  • Lugtsanering
  • Bilrengøring
  • Rens af sæder  - lugtsanering
  • Lugtsanering

Netop her har en fæl lugt sat sig i bagsædet. Ikke nok med at det bestemt ikke er pænt at se på, men stanken fra sædet blev efterhånden uholdbar.

 

Før og efter lugtsanering

Det er selvfølgelig vanskeligt at vise en lugt før og efter en rengøring. Men generelt har den mærkelige lugt det med at sætte sig i sæderne – både stof og læder – se fx billedene ovenfor.

Så generelt giver vi i forbindelse med lugtsanering dine sæder en overhaling, så de igen dufter af sol og sommer.

Har du selv en ide om, hvor lugten kommer fra, er det en hjælp – men vor erfaring siger, at det er  ting som varer, der har lækket, dyr i bilen, madvarer tabt i bilen og glemt, slik og chokolade ved siden af sædet etc. Der er mange muligheder.